Català Castellano English
080

HARBORT LEATHER DESIGN

 

Disseny en pell, col·leccions limitades, i accessoris profusament treballats de manera artesanal.

Harbort LDB és coneguda, a dia d’avui, fonamentalment per la gent del sector, però compta amb una fidel clientela tant en l’àmbit nacional com internacional.

Els nostres clients valoren per damunt de tot el disseny les pells especials utilitzades per a les nostres col·leccions tant com la garantia per a tota la vida sobre la confecció.

El 2004 es va fundar la marca HARBORT LEATHER DESIGN, marca registrada tant en l’àmbit nacional com europeu, amb els evidents avantatges que aporta aquesta cobertura legal pels nostres clients.

Les col·laboracions en tant que experta en pell amb moltes produccions teatrals (Carles Santos i Companyia, La Fura dels Baus, etc.) i cinematogràfiques Constantin Film (El Perfum), Pathé Renn Productions (Astèrix und Obèlix) caracteritzen entre d’altres el treball de la dissenyadora Monika Harbort que està darrera d’aquesta marca.
La seu de l’empresa, botiga i taller, es troba a Barcelona ciutat, en el cèntric i artístic barri de Gràcia, on es dissenyen i realitzen els prototips.
MONIKA HARBORT (Alemanya, 1961). Harbort va realitzar estudis de disseny de moda a l’Escola Tècnica de Moda de Bremen; el 1987 es va traslladar a la capital catalana per treballar com a dissenyadora de peces de pell per a empreses del sector, especialment catalanes, com Alvarez Valls, Artpil, Brumario, Gerome, Sas Furs i Pupi, Ramiro. Entre 1995 i 2000 va treballar amb la dissenyadora Maria Elena Roque de la companyia de teatre Carles Santos SL aportant disseny, patronatge i supervisió de vestuari per a diverses produccions teatrals, i també va treballar per a la firma Casa Peris.

Simultàniament, la creadora va obrir un taller de pell en què desenvolupa la seva tasca com a dissenyadora, patronista i confeccionista de peces de pell, i el 2002 va inaugurar la botiga HARBORT LEATHER DESIGN Barcelona, al barri de Gràcia. Més recentment, ha col·laborat en els sectors de la publicitat, teatre i cinema, en què destaquen produccions del TNC, i films com El Perfum o Astèrix i Obèlix. També ha participat a la fira Bread & Butter.

www.harbort-leather-design.com

Contacte Showroom

Departament d'Innovació, Universitats i Empresa

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona