Català Castellano English
080

NORA URKIA BERROYA

 

Nora Urkia Berroya va néixer a Sant Sebastià el 1983. Compta amb una doble titulació en Disseny de Moda d’una banda per l´Escola Superior de Disseny de la Universitat Ramon Llull a Sabadell, on va aconseguir la millor qualificació de la seva promoció, i de l’altra per la Universitat de Southampton. A més, entre 1991 i 1999 va realitzar estudis de solfeig i harmonia a l’Escola de Música de Bergara.

L’any 2006 va treballar com a figurinista en el curtmetratge Prartida dirigit per Anna Koskela i el 2008 va realitzar pràctiques a l´empresa Martin Lamothe.

L’any 2008 va guanyar el Projecte Book T organitzat per Modafad al millor projecte feinal de carrera; va participar a la desfilada de Degree Show a Corea del Sud organitzat per Duksung Women´s University on va obtenir el premi Degree Show a la col·lecció més destacada segons criteris de sostenibilitat. També va participar a un concurs d´estilisme per Nike Sportswear; va resultar seleccionada per participar a la fira Bred & Butter Design Graduation Tour.

Finalment, també l’any 2008 va guanyar el primer premi atorgat per l’empresa Zara Woman i l’empresa Stradivarius respectivament així com el segon premi concedit per l’empresa Massimo Dutti i l’empresa Bershka respectivament, tots per projectes realitzats a l´ESDi de Sabadell.

Contacte Showroom

Departament d'Innovació, Universitats i Empresa

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona