Català Castellano English
080

LES MAINS

 

María Peñarroja, Barcelona, 1979. María Peñarroja va realitzar estudis universitaris de disseny a l’Escola Superior de Disseny (ESDI) que va completar a l’Escola d’Arts i Tècniques de Moda (EATM) de Barcelona i amb períodes de pràctiques amb Lydia Delgado i realització de projectes amb Antonio Miró. Després de guanyar el premi FAD, Peñarroja va crear la firma Les Mains, el gener de 2002.

Posteriorment, va participar al Circuit i a la Passarel·la Gaudí. Fruit de la bona acollida de les seves primeres col·leccions va ser convidada a participar a la Setmana de la Moda de Bilbao i a diferents certàmens de Madrid i València. El 2004 obre la seva primera botiga on comercialitza la seva marca que distribueix arreu de l’Estat. El 2005 inaugura Les Mains atelier, on s’elaboren artesanalment cadascuna de les peces utilitzant tècniques pròpies de l’alta costura.

les mains es va crear el gener de 2002 quan la dissenyadora, i actual representant de la marca, Maria Peñarroja, va guanyar els premis FAD de Barcelona.

A partir d´aquest moment la marca ha presentat en diverses ocasions les seves respectives col·leccions per a home i dona al CIRCUIT, a la Barcelona Fashion Week, Saló Gaudí, a la setmana de la moda de Bilbao, a El Ego de Cibeles, i en diversos esdeveniments privats de la ciutat comtal i Madrid.

De les seves col·leccions en destaquen els teixits de fibres naturals com llanes, cotons, lli, i sedes en una àmplia gamma d’estructures, que donen lloc a peces fresques i funcionals que es complementen amb la originalitat en el disseny i la cura de les peces acabades amb detalls fets a mà.

Contacte Showroom

Departament d'Innovació, Universitats i Empresa

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona