Català Castellano English
080

GEORGINA VENDRELL

 

51 by Georgina Vendrell

georgina vendrell, dissenyadora catalana, va néixer a Barcelona en 1983. Debuta amb la col·lecció Bad Boys en la 24 Edició dels premis Modafad 2007 on obté el premi a millor col·lecció, la qual cosa li dóna l´oportunitat de desfilar en solitari a la següent edició. Ha cursat estudis de moda a l’ Institut Català de la Moda i ha realitzat pràctiques amb Josep Font Haute Couture. El setembre passat va debutar a la passarel·la El Ego de Cibeles, de la Madrid Fashion Week amb la col·lecció Skeleton Shapes.

La dissenyadora presenta una col·lecció d´home per a la temporada tardor - hivern 09-10 titulada 51, inspirada en l’hivern fred i fosc de Finlàndia, i fa referència al número de dies que gairebé no tenen llum. Es tracta d’una col·lecció sòbria i fosca, amb una gran varietat de teixits i un gran joc de formes en el vestir de l´home contemporani. La carta de colors és força àmplia, prenent sempre el negre de base, hi podrem trobar una gamma de grisos, marró, beix, vermell, blau elèctric.

Els teixits que componen la col·lecció són llanes gruixudes per a fer jaquetes oversize, abrics; pèl sintètic de color gris que imita la pell d’astracan, pèl negre llarg, rasurat, fent formes, de color beix, blau elèctric; diversos tipus de punt, més calat, més gruixut, com pot ser el canalé; i una gran varietat, tant pel que fa el color com el teixit, de diferents quadres de Gal·les.

Jaquetes en totes les seves versions, pantalons de pinces i de tub, jerseis oversize de punt, camises i abrics, componen una col·lecció plena d´opcions per als homes que els agrada arriscar, quant a formes i també a teixits. Per a ells la funcionalitat és una prioritat combinada amb l´anhel d´experimentació i innovació en un context casual/informal totalment compatible.

Departament d'Innovació, Universitats i Empresa

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona