Català Castellano English
080

 

Tardor/Hivern 0910

Generacions

En contraposició a les tendències superficials i efímeres, un objectiu per al futur hauria de ser aconseguir peces de gran qualitat que poguessin passar d´una generació a una altra enlloc de la cultura d’usar i llençar.

Amb el coneixement i l’alta tecnologia disponibles actualment, s’haurien de poder produir peces de roba d’una qualitat com la que s´oferia fins els anys 60.
És a partir d’aquests pensaments que es va endegar la col·lecció anomenada Generacions que investiga temes com l´herència, la continuïtat, la família i les tradicions, les arrels, els rituals, els gens, l´ADN, les molècules i, finalment, les peces que realment passen d´una generació a altra, els clàssics.
Noves interpretacions i versions de clàssics atemporals; la gavardina, el vestit negre, els pantalons xinesos, la jaqueta de motorista, l´americana masculina, els pantalons texans, el pijama, el jersei de golf i sens dubte, la camisa clàssica masculina.
Tots els teixits són naturals com el crepè de llana, la sarga de cotó, el vellut, la viscosa, el ras de seda i el cotó teixit de quadres, utilitzant-lo al revés per obtenir-ne un efecte mat.
S´empren colors atemporals com ara el negre, gris i caqui combinat amb tons blau cel, daurat i espígol.

La col·lecció es vol presentar mitjançant un curtmetratge enlloc d´una desfilada de moda.

Departament d'Innovació, Universitats i Empresa

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona