Català Castellano English
080

PELICAN AVENUE

 

Els punts de partida de les col·leccions i sèries d´articles són reflexions personals a diversos nivells. Els productes han de donar suport a l’expressió d’aquestes idees. Els resultats es presenten en la seva totalitat en diversos tipus de mitjans com ara videos, fotografies, instal·lacions, etc.

Carolin Lerch i un artista multimèdia, Michiel Helbig, formen pelican video. La seva intenció és fer presentacions de moda que vagin més enllà del romanticisme nostàlgic i glamurós i que s´encaminin cap a un futur progressista.

Originàriament, les col·leccions de pelican avenue no eren creades per a ser presentades en desfilades de moda. Per al Barcelona 080 Fashion, la marca considera que es un repte interpretar a la seva manera la presentació d’una desfilada. Tot prenent peces de col·leccions anteriors i remesclant-les amb la propera, la de la tardor – hivern 2009/10, separa el treball del seu rerefons conceptual, tot aportant una visió general de l’estètica de la marca, els estampats, les formes i l’atmosfera a la vegada que qüestiona l’idea de la brevetat de la moda.

Departament d'Innovació, Universitats i Empresa

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona