Català Castellano English
080

ZAZO&BRULL

 

Seres, tardor – hivern 2009-10

Amb aquesta col·lecció tardor—hivern 2009/2010, Xavier Zazo i Clara Brull han aconseguit dominar de tal manera l’habilitat amb el patronatge, que els resultats sorprenen a l’espectador amb la màgia dels volums i la estètica identificable propera a personatges de ficció.

Seres parteix de la inspiració que ens proporcionen les coses que ens sorprenen. Durant el seu darrer viatge a París, els dissenyadors van descobrir la feina d’un taxidermista d’animals. L’home havia creat nous éssers inexistents, partint de la barreja de diferents animals. El resultat, impressionant, els va semblar bonic i inquietant al mateix temps.
I si el somni de poder crear éssers fantàstics, amb personalitat irreal i única prengués vida?
D’aquí neix la idea per a iniciar la col·lecció Seres: barrejar elements que recorden la natura, on les referències a insectes, aus o pell s’endevinen entre les propostes més noves.

Seres es una col·lecció que juga amb les simetries. Dóna importància a volums que accentuen espatlles i malucs i parteix de formes on s’intueix el principi però no el final.
Els materials utilitzats són bàsicament de cotó i llana 100%, amb lluentors estudiades i amb la incorporació del punt com a novetat de la firma zazo&brull.

Com no podia ser d’una altra manera, les peces de punt sorprenen pels seus volums i formes atípiques.

Colors sobris per a una col·lecció que ens brinda la possibilitat d’endinsar-nos una vegada més en el món oníric i creatiu dels dissenys de zazo&brull.

Departament d'Innovació, Universitats i Empresa

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona