Català Castellano English
080

MIRIAM PONSA

 

BRUNA

El títol de la col·lecció fa referència al nom de la meva filla nascuda al mateix que aquesta col·lecció. El procés de gestació ha coincidit amb aquesta nova col·lecció creada per aconseguir una indumentària de treball aplicada a la realitat. La imatge, clarament industrial, juga amb teixits com el denim desgastat, cotons dobles tintats a la peça, sarja elàstica i llanes de quadres. L’aspecte auster d’aquesta col·lecció combina colors apagats en tonalitat de grisos, verds i marrons que ajuden a visualitzar aquest aire de fàbrica antiga. Les peces de tricot es teixeixen combinant fils de diferents colors i matèries, com si de proves es tractessin. El moher dóna un aire càlid a la col·lecció i es combina amb fil de cotó/llana per donar comoditat.
Aquesta col·lecció vol aportar peces pràctiques amb les quals poder treballar amb facilitat de moviment i que alhora siguin peces d’autor. L’uniforme deixa de ser una peça d’un sol ús i dóna pas a una peça amb personalitat i molt definida pel seu ús final.
Al nostre laboratori hem investigat amb làtex i guix aplicats a les peces, fruit del nostre desig de jugar amb nous materials i aconseguir així efectes inesperats.

Així com ha passat amb la Bruna, necessito crear formats nous que neixin de mi, a través del meu cos i tota la meva persona.

Departament d'Innovació, Universitats i Empresa

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona