Català Castellano English
080

ANDREALLOSA

 

Base d’inspiració: Els Guerrers Maies

Concepte: els maies concebien el món d’una manera molt diferent a com ho fem actualment, però dins de totes les diferències hi ha una forma d’afrontar la vida que, per bé que no és gaire òbvia, compartim.
Dins la jerarquia maia, els guerrers eren els encarregats de lluitar i preservar el poder de la seva cultura. Per aquest motiu eren considerats ànimes afortunades i, per tant, en morir, eren els únics que podien acompanyar el gran déu Sol, el que ho controla tot.

En certa manera, en aquest món nostre globalitzat, i a la vegada íntim i personal vivim en una societat en què tots som guerrers, atès que estem immersos en una lluita constant de supervivència i competència.

Avui, el gran déu Sol s’ha convertit en tots aquells falsos paradigmes de poder que paradoxalment ansiegem assolir però que a la vegada combatem constantment.

Nom de la Col•lecció: 2012

Entre les set profecies dels maies, en trobem una en què predeien que el 2012 serà l’any de la fi de la civilització humana.

Els éssers humans entraran a una nova civilització que no tindrà res a veure amb la present.

Esmenten que s’iniciarà un nou cicle que conduirà a la fi del món de materialisme i destrucció en el que vivim i s’iniciarà una nova etapa de respecte i harmonia.

Els seus guerrers restaran atents, però segons els escrits maies, res no podrà aturar el que s’esdevindrà.

Departament d'Innovació, Universitats i Empresa

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona